Hastanemiz Enfeksiyon Kontrol Komitesi 10.02.2016 tarihinde , Dahili Yoğun Bakım Ünitesi , Dahiliye Servisi ve Palyatif Bakım Ünitesinde çalışan tüm sağlık personelimize Palyatif Hasta Bakımı ve Hastane Enfeksiyonlarının Önlenmesi” konulu eğitim düzenledi. Eğitimde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm.Dr.Nur ÜRKÜT tarafından “ASPİRASYON UYGULAMALARI” , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hem.Dilek ÇAKIR tarafından “NOZOKOMİAL PNÖMONİNİN ÖNLENMESİ” , Palyatif Bakım Ünitesi Sorumlusu Hemşire Neslihan YILMAZ tarafından “PALYATİF HASTADA HEMŞİRELİK BAKIMI” , Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Sağlık Memuru Murat KOCA tarafından “BASINÇ YARALARI EVRELERİ ve BAKIMI”, Fizyoterapist Fatih KARA tarafından “YATAĞA BAĞLI HASTALARDA ALTERNETİF POZİSYONLAR” , Beslenme Hemşiresi Fatma ATA tarafından “ENTERAL BESLENME” ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Derya HASANÇEBİ tarafından “NOZOKOMİAL ÜRİNER SİSTEM ENFEKSİYONLARI – DAMAR İÇİ KATETER ENFEKSİYONLARI – EL HİJYENİ” konularında eğitim verilmiştir.